Sunday, April 10, 2011

KERETA dan pengalaman..




ok...alhamdulillah...





ok...buat sesiapa yang tak tau,gambar kat atas nie..dia nie BF baru dila okeyyy.. orang cina tau.nama dia mr.something..hehe..xtau nama ye.suda.jgn tanya... :)kih3x...xde la...nie la cikgu yang ajar kereta kat dila...dia BAIK,LAWAK,SPORTING dan BAIK dan BAIK.
sory gambar kurang baik..almaklumlah...talipon mahal kata kan.

tadi kira nya nak ambil gambar berdua dengan dia nie..tapi dia cakap..
'boleh..tapi u simpan dalam handphone sahaja la..jangan kasi tengok2 sama olang lain.nanti meleka cembulu sama saya oo..'dila pun dengan muka tak malu...ok2..haha...

tadi dila penilaian kereta..pasni jpj..alhamdulillah..tadi penilaian semuanya ok..lulus :) tapi..ada something la tadi dila buat silap..huhu..traffic light dah hijau,tapi dila xbergerak2..time tu dila memang khayal..org kat sebelah pun diam..tub2..sekali tengok borang ujian tu 'X' (PANGKAH) utk lampu isyarat .okey..lepas nie xnak macam tu lagi..satu lagi..kesihatan dila nie xberapa baik..dari batuk kering ke slsema.tiba2 time tgh drive,nak cerita nie..dila terBERSIN..xapa lagi..ingus tu xkuar..lagi..terbatuk2..hah.hhh..sudaaaaaahhh..kahak dah keluar..xtau nak buat apa lagi...nak buang kat mana..tgh drive tu..hehe..fikir2 la sendiri..hehe..eee..pengotor....


gambar kat atas..adalah hasil hand made dari dila sendiri..time tengah tunggu turn dila penilaian tadi..sempat la m'conteng2 jap. :D Tulisan xcantik..tapi dila kata cantik!ni la nama tempat memandu dila..kat tambun perak..



okey la..
tu aje nak share..malas nie..malas..
mood xberapa ok..ingus asyik nak kuar tengok bumi je..
:D
WAssaLAM